Hier vind je al mijn favoriete cider gerechten op een rijtje Favoriete cider recepten

Cider is heel makkelijk te verwerken in gerechten. Aangezien wij niet gewend zijn om met cider te koken, heb ik ter inspiratie een selectie van heerlijke gerechten met cider op de website geplaatst. En aangezien ik het niet vervelend vind om af en toe wat nieuws uit te proberen, wordt deze lijst regelmatig aangevuld met nieuwe gerechten.

Een greep uit het receptenboek:

Wil je de rest van de recepten zien? Ga dan naar de Cider Recepten pagina

En mijn favoriete cider gerecht? Kaasfondue!!

Kaasfondue worden steeds populairder. En terecht. Het is een heerlijk retro gerecht waar je eindeloos mee kunt variëren. Je kunt er mee experimenteren door verschillende kazen of ciders te kiezen en andere ingrediënten toe te voegen. Het is eenvoudig te maken en gezellig om te eten. Erg verleidelijk om heel veel kaasfondue recepten op deze website te zetten, maar ik heb mij ingehouden.