De cider selectie 

Eindelijk is het zover: Je kunt online cider bestellen bij Het Ciderhuis!Online cider bestellen

Wat in augustus 2012 begon met een schitterend trip door Engeland en Wales op zoek naar speciale ciders is uitgegroeid tot een heus bedrijf: Het Ciderhuis.

De eerste selectie was (naast uiteraard de smaak) gebaseerd op award winning ciders zonder oubollige uitstraling: Cider moet leuk én lekker zijn. Een heel vervelend klus om dag in, dag uit met gepassioneerde producenten te praten en cider te proeven.

Terug in Nederland hebben een groot aantal proefkonijnen samen met mij de cider test gedaan. Deze cider test bevatte een groot aantal vragen. Welke cider merken spreken je aan, welke smaak cider vind je het lekkerst (blind proeven), welke zou je bestellen en waarom. Het proefpanel bestond uit marketeers, horeca mensen en consumenten. Met welk doel? Ik vond alle ciders die ik had geselecteerd lekker en mijn smaak hoeft niet dezelfde te zijn als die van de toekomstige afnemers.

Van de 40 ciders die ik mee terug heb genomen na mijn reis, hebben uiteindelijk 13 ciders de test overleefd. Een cider assortiment waar ik trots op ben! Mooie cider merken van gepassioneerde producenten. Pure ciders zonder kunstmatige toevoegingen. En heel erg lekker. Hopelijk zeg jij straks hetzelfde!

Ben je nieuwsgierig? In de online cider winkel heb ik een aantal speciale pakketten samengesteld waardoor je een goede indruk krijgt van de verschillende smaken (online bestellen is overigens eenvoudig en snel). Ik ben benieuwd of je dan net zo’n cider fan wordt als ik!