The Cider tap

The Cider Tap is de mobiele cider bar van Het Ciderhuis. In 2016 heeft de bar voor het eerst deel genomen aan food – en muziek festivals, met veel succes en heel veel positieve reacties. En zeg nou zelf, wat past er beter bij cider dan lekkere muziek, smakelijke hapjes en een goede sfeer met vrienden.

Reden dus om dit jaar verder te gaan met onze cider bar.  Ondertussen zijn we druk bezig met de invulling voor 2018 dus hou de agenda in de gaten. We hopen om je op zoveel mogelijk plekken te voorzien van koude ciders van de tap 🙂

Ontwerp cider bar

Het idee achter de bar is dat alles cider en / of appel gerelateerd is en, waar mogelijk, van het afval van cider gemaakt wordt.

Zo is de voorkant van de bar opgebouwd uit lege (gebruikte) cider flessen en is de verlichting ook gemaakt van gebruikte cider flessen. Dit zorgt, met name ’s avonds, voor een opvallende en sfeervolle verlichting.

Voor de bouw van de bar is gebruik gemaakt van pallets waar de cider op geleverd wordt en is de bovenkant gemaakt van oude appelkratten. Door het gebruik van al dit hout, proberen we de sfeer en gezelligheid van de Engelse pub te benaderen.

The Cider Tap op festivals

Wil je weten waar we staan? Check hier het festival overzicht of houdt Facebook en Instagram in de gaten voor data, sfeer foto’s en andere ontwikkelingen.

Wil je zelf de mobiele Cider Tap op een festival of evenement hebben, neem dan contact op met Het Ciderhuis – 06 22129993