Cider online bestellen

Cider online bestellen is (bij voorkeur) per 6 producten of één of meerdere proefpakketten. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je de cider op een ander adres geleverd wilt hebben dan het factuur adres. Je hebt tevens de mogelijkheid om aan te geven of je de bestelling wel of niet bij de buren afgeleverd wilt hebben, mocht je niet thuis zijn op het moment van levering.

Betalen

Voor de betaling zijn er de volgende mogelijkheden:

  • iDeal
  • Geld overmaken. De bestelling wordt dan verzonden zodra het geld is bijgeschreven. (Zorg er wel voor dat het betalingskenmerk klopt)
  • Contant betalen is mogelijk wanneer je de bestelling zelf ophaalt.

Cider verzenden

Zodra de bestelling is geplaatst gaan wij direct over tot actie. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling per mail met daarbij de factuur. Gemiddeld heb je de bestelling tussen de 1 en 3 werkdagen in huis. Mocht je niet thuis zijn, dan wordt de cider bij de buren geleverd. Je kunt tijdens de bestelling aanvinken als je dit liever niet hebt.

Voor verzending binnen Nederland wordt standaard €6,95 gerekend. Ophalen is gratis en ook een mogelijkheid. Stuur dan wel even van tevoren een mail.

Retour

Het kan gebeuren dat, om welke reden dan ook, je de ciders retour wilt sturen. Deze kun je, mits onaangebroken, binnen 14 dagen vanaf het moment van levering terugsturen. Mocht je dit willen doen, stuur dan een mail met de reden naar: margot@hetciderhuis.nl

Het bedrag wordt dan binnen 10 werkdagen op je bankrekening terug gestort.

Mocht je meer informatie willen over het bestelproces, een retour of een klacht willen melden of de cider op komen halen, neem dan contact op via margot@hetciderhuis.nl of via het contact formulier.